Over onze Organisatie

 

Wie wij zijn

Harry en Jolanda, zijn de Iniatiefnemers van de vzw.
Omdat wij weten hoe belangrijk de huisdieren zijn binnen gezinnen die het financieel moeilijk hebben, wilden wij heel graag deze mensen helpen. We krijgen wel eens te horen dat mensen die het niet kunnen betalen maar geen huisdieren moeten nemen, wij zijn het daar absoluut niet mee eens.

Wij vinden dat iedereen recht heeft op de liefde van een dier, en niet alleen mensen met een dikke portemonnee. Wij zijn van mening dat een dier weg doen geen oplossing is als het baasje het even financieel wat moeilijker heeft. De asielen zitten al overvol en het dier is daar zeker niet beter af, het kost overigens ook geld om afstand te doen van een dier in een asiel.

Wij vinden dat je beter de mensen een beetje kunt ondersteunen zodat  de dieren fijn in het gezin kunnen blijven die van hun houdt. Voor veel mensen die onder onze doelgroepen vallen is dat huisdier vaak het  enige waar ze nog voor op willen staan.

Het diertje heeft nu eenmaal zijn verzorging nodig en vraagt aandacht, en dat is nu juist wat veel mensen door vele moeilijke perioden in hun leven heen trekt.   Wij zouden niet zonder huisdieren kunnen in ons leven en daarom begrijpen wij ook dat die dieren voor onze mensen zo belangrijk zijn en dat is ook onze  motivatie om deze vzw op te richten.

Wij willen heel graag iets voor onze medemens doen, en natuurlijk voor de dieren. Ons hart breekt altijd als wij zien hoeveel verdriet iemand kan hebben over het afscheid nemen van hun huisdier.

Mens en dier horen samen.

EN DAAR MAKEN WIJ ONS STERK VOOR. ELKE DAG WEER ! 

Onze VZW

Onze VZW is een sociaal bewogen VZW die hulp biedt aan mensen in nood

Wat we doen

Wij zijn gevestigd in een dierendienstencentrum, waar u ons kunt ontmoeten. Hier zijn tevens een trimster en dierenarts gevestigd.

Dierenvoedselbank

Ontmoetingsmomenten

Trimster ruimte

Dierenartsenpraktijk

Word vrijwilliger of help ons door te doneren

Word vrijwilligerDoneer